Veelgestelde vragen en tips

Ben je nieuwsgierig geworden, maar wil je eerst meer informatie? Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen en tips om jouw speeddate avond tot een groot succes te maken! 😍

Mag ik meerdere keren ‘ja’ invullen op de Matchkaart?

Met al die leuke vrijgezellen kan het lastig zijn om een keuze te maken. Gelukkig mag je zo vaak ‘ja’ invullen als je zelf wilt. Dit doe je na iedere speeddate in alle privacy. Zo kan het zijn dat je na een speeddating avond meerdere matches hebt. In dat geval is het aan jou om te kiezen wie je graag beter zou willen leren kennen.

Kan ik met iemand samen komen speeddaten?

Ja, dat kan! Nadat je je hebt ingeschreven, kun je ons hier een mail over sturen. Vermeld in deze mail jullie namen en geef aan dat jullie graag samen willen komen speeddaten. Op deze manier kunnen wij hier rekening mee houden en kunnen jullie er gezellig samen heengaan.

Speeddaten tips

Speeddaten kan best spannend zijn. Een goede voorbereiding is daarom al het halve werk. Zorg dat je met tevredenheid over jezelf de deur uit stapt. Draag bijvoorbeeld jouw favoriete kleding waar jij je zelfverzekerd bij voelt. Je zult zien na de eerste paar wissels hoe leuk je het vindt, je hebt de draai zo te pakken!

Oorsprong speeddaten

De oorsprong van het speeddaten ligt in Amerika. Aan het eind van de twintigste eeuw merkte rabbijn Yaacov Deyo dat Joodse singles in Los Angeles lastig aan een partner kwamen. Door middel van korte gesprekken met andere inwoners van de stad hoopte de rabbijn dat hier verandering in kwam. Inmiddels is gebleken dat speeddaten een van de meest effectieve manieren is om een geschikte relatiepartner te vinden.

Na de avond (matchmail)

Tijdens het speeddaten geeft iedereen voor elke persoon aan of je de ander wel of geen match vond. Uiterlijk 24 uur na de avond van het speeddaten ontvang je een matchmail, waarin alle personen staan met wie jij een match had en die jou ook als match hebben ingevuld. Jullie ontvangen elkaars mailadressen om contact op te nemen voor een eventuele vervolgdate.

Wat is inbegrepen tijdens de avond?

Als je je opgeeft voor een speeddate-avond krijg je altijd een welkomstdrankje bij binnenkomst. Daarnaast serveren we elke pauze een kleine snack, zoals een bitterbal of andere hapjes. Kortom, we trakteren je op een compleet verzorgde avond! De overige drankjes die je bestelt zijn wel voor eigen rekening.

Meld je aan voor de agenda en aanbiedingen

Ja, stuur mij updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Speeddates vanaf €13,98